Ziua nationala a Internetului

din .RO, cu mândrie

Initiatori

Poți deveni și tu unul dintre inițiatorii proiectului Ziua Națională a Internetului. Și, în cazul în care dorești, numele tău va fi menționat în această pagină. Află de aici cum te poți număra printre inițiatorii Zilei Naționale a Internetului.

Georgiana Asiminii  Blog | Facebook | Google+LinkedIn | Pinterest.

Am 21 de ani, sunt studentă la Jurnalism şi Știinte ale Comunicării în Iaşi.  Stau pe net destul de mult, unde citesc bloguri (ori scriu pe al meu), răsfoiesc presa, descopăr site-uri de opinie, de genţi-nasturi-cercei-papuci ori de decoraţiuni interioare.  Nu pot să nu adaug că îmi place la nebunie să meşteresc şi în sensul ăsta am şi o „extrem de mică pseudo-afacere” cu accesorii handmade.
 
 
Ioana Balica-Oncica  Google+.
Am ajuns la o vârstă la care entuziasmul se îmbină armonios cu puterea de organizare şi cu seriozitatea: am strâns în suflet 25 de primăveri.  Mă defineşte pasiunea pentru scris pe care o am încă din copilărie, îmi place să descopăr forţa cuvintelor si combinaţii inedite de sintagme, ajutată fiind şi de imaginaţia mea bogată.  Mă preocupă în mod deosebit dezvoltarea personală, pot spune că încerc să mă perfecționez continuu şi să învăţ mereu ceva nou.  Am o vie fascinaţie pentru tot ce înseamnă advertising şi mi-ar plăcea să am ocazia de a-mi pune în practică toate cunoştinţele acumulate în perioada studiilor şi să lucrez în domeniul comunicării (sunt licenţiată în sociologie şi am urmat programul de master Sondaje de opinie, marketing şi publicitate din cadrul Universităţii din Bucureşti).
 

Narcisa Călinescu Blog | Facebook | Google+;


Sunt o piteşteancă pasionată de comunicare şi evenimente culturale. Am absolvit cursurile unei şcoli de fotografie, am practicat fotojurnalismul şi am scris la o revistă online de fotografie despre numeroase expoziţii, prezentări şi evenimente culturale, implicandu-mă ȋn acest domeniu. Pregătită oricând să ȋnvăţ lucruri noi, ȋncă de pe băncile Facultătii de Jurnalism, am fost atrasă de activităţi de dezvoltare personală.
Domeniul comunicării mi-a captat atenţia după ce am urmat diferite workshopuri, dar mai ales după ce am avut contact cu PR-iştii care se ocupau de planificarea evenimentelor şi relaţiile cu presa.
Imi place să ȋmi petrec timpul pe internet, să citesc articole, să descopăr reclame publicitare, idei, concepte si să mă informez .
 

Diana Ciocan Facebook | Google+ | LinkedIn.

Sunt proaspăt absolventă a Facultăţii de Litere, licenţiată in Studii Culturale şi viitoare masterandă în Managementul proiectelor, SNSPA.  Nu mă las până nu îmi voi vedea primul proiect cultural implementat, oricând se va întâmpla asta.  Îmi place spiritul de echipă şi apreciez omul pasionat şi muncitor.
 
 
 
 

Roxana Cioban Blog | Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn | Pinterest.

Am auzit de PR în clasa a 10a, am dat la o facultate de PR şi nu m-aş vedea niciodată făcând altceva.  Mi se potriveşte perfect.  Iubesc online-ul, evenimentele şi social media – mi-am dat licenţa din PR-ul în social media.  Acum îmi încep masterul în marketing pentru a învăţa lucruri noi.  Mă implic în multe activităţi pentru că vreau să ştiu cât mai multe.Sunt perfecţionistă, competitivă şi vreau mereu să ştiu totul.
 
 
 

Gabriela Hapau Facebook | Google+.

Sunt studentă în anul 3 la Facultatea de Comunicare şi Relatii Publice, SNSPA.  Îmi place să ma implic în evenimente şi acţiuni de voluntariat deoarece prin intermediul acestora mi se ofera şansa de a cunoaşte oameni noi şi de a face schimb de idei şi opinii diferite, ceea ce îmi aduce un plus acum, la început de carieră.
 
 
 
 

Diana Pavel Facebook | Twitter | Google+| LinkedIn.

Sunt anul 3 la Facultatea de Comunicare si PR, SNSPA Bucuresti si spun ca facultatea m-a ajutat in educarea modului de a privi viata si orice actiune. In timpul meu liber imi place sa imi diversific activitatile, pentru ca monotonia imi ucide orice neuron al creativitatii mele.
 
 
 
 
 
 

Florina Tudor Facebook | Google+.

L’éducation: terminat Facultatea de Sociologie, ulterior masterul de Studii de Securitate Naţională.  Fiecare din pasiune.  În full-time, doi ani de zile am cântat pe aceeaşi scenă cu PR-ul, de aproximativ un an de zile am dat mâna şi cu marketing-ul.  Am avut şansa de a participa şi de a colabora din postura de partener la evenimente frumoase din ţară (How to Web, TEDxBucharest, School for Startups Romania) unde am gustat, cu dulce şi sărat, din organizarea şi promovarea oamenilor şi a ideilor.  În timpul liber mă distrez cu graphic design-ul, limba germană şi cărţile bune. Nu mă văd fără o foaie de hârtie, un pix în mână şi muzica tare la mp3.
 

Raluca Ungureanu Facebook | Google+.

Sunt studentă în anul 2 la facultatea de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economica din cadrul ASE Bucureşti.  De asemenea, sunt membră în departamentul de Relaţii Publice al organizaţiei studenţeşti SiSC (Sindicatul Studenţilor din Cibernetică).
Petrec destul de mult timp online, dar în acelaşi timp îmi place să mî implic în diverse activităţi şi să profit de oportunităţile ivite.  Sunt o fire plină de entuziasm şi îmi place ca toate lucrurile de care mă ocup să iasă perfect.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: