Ziua nationala a Internetului

din .RO, cu mândrie

O zi naţională pentru Internetul românesc!

Noi, dependenţii de Internet din România și independenții de constrângerile de tot felul, solicităm, în numele progresului si al bunului-simț, ca data de 29 octombrie să fie declarată, în mod oficial, Ziua Națională a Internetului.

Pe 1 aprilie se sărbătorește Ziua Internațională a Păsărilor și pe 6 august Ziua Minerului. 15 octombrie e Ziua Mersului pe Jos, iar pe 1 noiembrie e rândul vegetarienilor să petreacă. Ne încăpățânăm să sărbatorim Ziua Muncii stând, Ziua Pompierilor în berării şi Ziua Mamei prin cluburi. Și atunci, de ce nu am avea și noi, truditorii din spatele monitoarelor mici sau mari, o zi a noastră?

Pe 29 octombrie este Ziua Internațională a Internetului. O zi pe care noi, românii cu conexiuni prin cablu sau mobile și de grabă primitori de spamuri de tot felul, vrem să o transformăm în sărbătoare Națională. Vrem o zi din an dedicată utilizatorului român de Internet!

Vrem să avem o zi liberă doar pentru cules dovleceii pe Farmville! O zi în care să ciocnim pentru fiecare like, pentru fiecare tweet, pentru fiecare post din blogosferă. O zi în care să ne bucurăm pentru fiecare interacțiune pe Facebook și Twitter, de fiecare imagine de pe Instagram și de fiecare secundă de tăcere de pe Google+.

Vrem o zi în care să ne bucuram de viralul dimineții fără teama șefului care ne suflă în ceafă. O zi în care să ne bucurăm de prietenii online și de terasele cu Wi-Fi. Vrem să fim respectați pentru ceea ce suntem de fapt. Şi suntem cu toții – mic şi mare, patron sau angajat, moldovean, ungurean sau vrâncean – utilizatori români de Internet.

Vrem ca de anul acesta Internetul să fie celebrat aşa cum merită! Şi, odată cu el, noi – utilizatorii lui. Noi, cel mai numeros public din România. Noi, cel numit „target” de către toate companiile. Noi, cei care reprezentăm nu doar sufletul Internetului românesc, ci și inima acestei țări.

Sărbatorește și tu pe 29 octombrie Ziua Națională a Internetului românesc!

Reclame

3 comentarii la “O zi naţională pentru Internetul românesc!

 1. Costin (@eCostin)
  26/09/2012

  Nu cred ca sunt motive destul de puternice pentru a putea obtine, astfel, o zi nationala.

 2. Sorin Tudor
  26/09/2012

  @Costin,

  Uneori motivatia conteaza mai mult decat motivele. Iar daca vom fi destui aceia care sa se arate interesati de subiect – atentie: nu neaparat interesati de eveniment – exista mari sanse sa se ajunga pe o agenda sau alta. Mai ales ca, mde, in scurt timp iar suntem bagati cu totii in statistici la „votanti potentiali”.

 3. Pingback: .RO 2012, un nou eveniment marca Internship 2.0 « PATRiK IORGA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la 26/09/2012 de .

Navigare

%d blogeri au apreciat asta: